Posted on

Petites reflexions a peu de carrer (a peu de Bar)

El senyor Mas quasi va aconseguir que la franja entre 35-45 anys dels fills d’immigrants dels 60’s-70’s canviesin el vot cap a CiU, cap a vosté; peró l’acceleració per part de la societat catalana sobre la creació d’un nou estat europeu, li ha fet canviar el ritme.
Sembla complicat tot plegat mantenir aquestes adecions a la causa d’un estat propi; peró, per si serveix d’alguna cosa:
El camí A “sobre la implantació del pacte fiscal”, he pogut constatar que ja estava arrelat en aquesta franja important de catalans. No que hagui fet cap enquesta però a Peu de carrer, a les barres dels Bars a les 6:45 AM, que es quan pots topar amb aquesta franja, Rajoy i el seu Govern els ha decebut i avergonyit que ni tan sols acceptes el repte de parlar-ne i discutir el Pacte Fiscal.
Es curiós remarcar que son converses com de rerabotiga, en veu baixa, entre persones que han fet un canvi prou important sobre el fet de ser Català i estar a Catalunya.
El cami B “Sobre la Independencia o Sobirania” encara és un territori dens i complexa. Heu d’entendre que l’extra-radi barceloní; que per cert és l’única àrea de Catalunya on conviu més clarament el conflicte identitari; és l’únic territori amb una densitat de 1 mil.lió i mig de catalans (pam més pam menys) on PPC i PSC poden (de C’s millor no parlar-ne) recullir adeptes a les seves causes. Aquesta es una observació feta desde Badalona on crec ensumar canvis.

Anuncis

About datacblog

Dissenyador multifuncional, fotograf, creatiu jefe de mi mateix, quasi geòleg, sommiatruites, caçador de pardals, director jefe de Messier45 i bateria autodidacte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s