Posted on

Els Catalans podriem haber estat Maies.

I que? us penseu que els maies ja no existeixen?. Que els creadors del numero “0” eren apocaliptics? Els Maies segueixen vius, lluitant pel seu reconeixament, per la seva llengua, cultura, drets socials, fet diferencial, história,… us sona d’alguna cosa?!.

Estava pensant de possar un petit exercici de humilitat i força:
Diguem que ara nos som els Maies.
“…Bon dia, soc el seu guia turístic i estem a punt d’arribar a un dels emplazaments més importants de la cultura Catalana “La muntanya sagrada de Montserrat”… “OH, AHHH,…”.
“… els catalans eren un poble, etc,etc,etc…”.
Si forçem mínimament la imaginació; amb aquestes dues linies de conversa en tindrem prou per que s’ens acceleri el pols, i llagrimes de suport cap als Maies que segueixen lluitant a Méxic per deixar de ser mers objectes turístics del paissatge, ens cauràn galta avall.
L’única sort de Nos, els catalans, potser és el fet que sense nosaltres no existiria la Nació d’espanya (la bandera esta manllevada de la catalana, no ho saben els espanyols aixó?. ups!), aixó ho va dir no fa gaire el expresident de l’estat espanyol José Maria Aznar.
Els Maies no eren apocalíptics, peró no van saber combatre l’asfixia castellana. Crec que els Catalans tampoc ho som, per aixó creiem amb el següent moment.
Demà seguirem existint… i demà… i demà!.

Anuncis

About datacblog

Dissenyador multifuncional, fotograf, creatiu jefe de mi mateix, quasi geòleg, sommiatruites, caçador de pardals, director jefe de Messier45 i bateria autodidacte.

One response to “Els Catalans podriem haber estat Maies.

  1. Retroenllaç: Els Catalans podriem haber estat Maies. « datacblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s